דגי זהב והטיפול בהם (בדיחה)

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/07/2002 | 10:04 | מאת: צVקA קומיי

:-)) בלונדיני אחד קיבל במתנה דגי זהב, הוא מתקשר לחברתו הבלונדינית כדי לשאול איך מטפלים בהם. הבלונדינית מסבירה: "פעם ביומיים, אתה מפזר להם אוכל על המים, אבל ממש קמצוץ." הבלונדיני שמח, ממשיך להתעניין: מגניב, וכל כמה זמן נותנים להם לשתות?" :-))

24/07/2002 | 11:17 | מאת: רוז

לא מבינה למה נטפלו לבלונדיניות? השאלה גם איזו בלונדינית היא? עם עבר שחור? ג'ינג'י או בלונדיני? אבל הנה עוד אחת קטנה: , בלונדינית אחת הדביקה פתק לילד קטן ושלחה אותו לאמא שלו בלונדינית גם היא "חטפתי לך את הילד, אם לא תשלחי מחר 10000 דולר במזומן, אני לא אחזיר לך אותו" למחרת מגיע הילד אל הבלונדינית הראשונה ובידו מכתב, במכתב היו 10000 דולר ופתק נוסף "כלבה, הנה הכסף, אבל איך, איך יכולה בלונדינית אחת לעשות את זה לבלונדינית אחרת?"

24/07/2002 | 12:24 | מאת: "איתם

צחוק צחוק...אקוריום אם דגים מה זב סבבה ומרגיע קניתי לפני חצי שנה את כל הבאלאגן דגים צמחים משאבות וכו... וואלה מיסתכל על הדגים שותה קפה....מה זה מרגיע!!

24/07/2002 | 14:05 | מאת: איתם ב'

שמנו לב......אתה מה זה רגועעעעעעעעע

מנהל פורום טראומה והלם-קרב