בוקר טוב. לילה שקט עבר על כוחותינו ?
דיון מתוך פורום טראומה והלם-קרב
פעם ראשונה השבוע שאני מליח לישון שנת לילה רצופה של מעל 5 שעות. הלכתי לישון מוקדם, במושגים שלי אמצע היום, חצות. רק ב- 6 לפנות בוקר התעוררתי מסיוטים, איכשהו הצלחתי לחזור לישון. נעם הבן שלי (בן 3) הגיע אלינו להשלמת שעות שינה בסביבות 8 בבוקר. החיבוק הקטן שלו בבוקר מתחת לשמיכות מרגיע הרבה יותר מכדור של קלונקס. יום טוב לכולם. רמי.
קלונקס??? עוד מישתמשים בחרא הזה???
רמי, אני מאחלת לך עוד הרבה רגעי רוגע ושקט נפשי. באמת אין תחליף לחיבוק וחום מילדים. הניק שלך בפורום עושה לי סחרחורת. כשאני קוראת רומל, אני מדמיינת איזה חייל נצי, שועל המדבר. לאומת זאת, רמי יותר נעים ומזמין. יש לי אסוסיאציה טובה עם השם רמי. כשהייתי ילדה קטנה, להורי היה חבר טוב בשם רמי ולא יכולתי לבטא את האות "ר" אז קראתי לו ימי והייתי שרה לו: "ימי ימי אל תבכה, כי אתה בחור יפה." מה כי גם הבטחתי שכשאגדל, אבטה את האות "יש" (ר). שבוע טוב, סח-לב
רומל זה סתם כינוי שהודבק לי בפלחה של קיבוץ גלעד. בתקופה שהייתי צעיר, חסון בקיץ 81 קצת לפני שהגליוטינה הלבנונית ירדה על החיים שלי וקטעה לי את כל זכרונות הילדות. רומל נשאר, עם כל המשמעויות הנאציות הלא נעימות שיש לשם, לי הוא מזכיר תקופה יפה. כמובן שאני לא מחובר רגשית לאיש עצמו. להתראות רמי.