חוששת מאוד מה זה אומר

דיון מתוך פורום  סרקומה

25/08/2025 | 16:50 | מאת: ימית

קיבלתי תוצאות של אולטרסאונד בוצעה סריקה באיזור אקסילרי הודגם מבנה אקוגני 1.7 *0.8 מנהל לא אחיד עם מרכז היפואקואי ללא זרימה בדופלר. הממצא בתוך שריר , ממצא חשוד יש להמשיך בירור עם mri מה זה יכול להיות

היי ימית, מה שלומך? יש הרבה פרטים שחסרים כדי שאוכל לכוון אותך טוב יותר, כי המנעד של האפשרויות פה מאוד רחב. רבות מן האפשרויות הן דווקא לא מסוכנות, אבל כמובן שחייבים לברר את זה בצורה נכונה ויסודית לפני שמגיעים למסקנה הזו. מציע שתקבעי אלי פגישה במרפאה בהקדם, כך אוכל לקבל ממך את כל הפרטים ולבדוק אותך. אם אכן צריך MRI (ונשמע סביר שתזדקקי לו) אוכל גם לתאם עבורך בדיקה מהירה יחסית, בהתאם למידת החשד שלנו. תוכלי להתקשר ל- 026778899 ולקבוע תור אלי, או בירושלים או בר"ג.

26/08/2025 | 12:43 | מאת: חוששת

תוכל להרגיע אותי קצת ? אני מתאמנת בצורה עצומה אולי זה קשור

כמו שאמרתי, יכולות גם להיות לזה סיבות לא מדאיגות, אבל קשה לקבוע את זה מרחוק. תגיעי אלי למרפאה בהקדם, כדי שאוכל לקבל את כל הפרטים, לבדוק אותך, לראות את ההדמייה - ואגיד לך את המחשבות שלי על התוכנית להמשך.

מנהל פורום סרקומה