קיבלתי רבטזים בשל יובש בעיניים חמור התחלתי ביום שישי לפני יומייםמפעמר

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

04/02/2024 | 14:45 | מאת: מלי

שלום רב אני סובלת מיובש בעיניים חמור קיבלתי רסטזים ביום שישי לפני יומיים בקר וערב לשים אני שמה והעיניים שורפות ואדומות האם זה תטפעת לוואי שתחלוף לא הצלחתי להשיג את הרופאה עדין על מנת לשאול אשמח לצשובה מהירה הטיפות היו אמואץרות להקל יש לי יובש על הקרנית

טיפות רסטזיס עשויות לגרום לאי נוחות. ממליצה להתשמש גם בטיפות לחות בנוסף לריסטזיס ובמידה והתופעה לא תחלוף לפנות לבדיקה חוזרת. בהצלחה רבה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות