התייעצות אישית תודה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

26/12/2023 | 20:33 | מאת: שאלה

שלום ד"ר , אשמח לשאלה לאחרונה כשלושה חודשים נמצאת בתקופת מתח רב , לחץ נפשי וחרדות. פתאום ביום בהיר אחד הופיע לי כמו נקודה שחורה אפורה חצי שקופה בעין שמאל שמטיילת לה הלכתי לרופא עיניים יש לציין שלא עשיתי הרחבת אישונים , ביצע בדיקה רגילה ואמר שזה פלוטרס ויש להתעלם מכך . עכשיו הבעיה היא שאני לא מסוגלת להסתכל על השמיים / שמש / אוק בהיר מרגישה שאני לא רואה רק את הנקודה הזאת פתאום מופיע עיגולים שחורים , נחשים שקופים ואורות מהבהבים פתאומיים ולפעמים כמו גחליליות וכמו עיגולים מרצדים ובנוסף לפעמים העין מרגישה יבשה עייפה וקופצת (קיימים מידי פעם כאבי ראש בנוסף) . אז השאלה שלי היא ככה , האם יש קשר בין זה שאני בתקופת מתח וסטרס להופעה פתאומית משום מקום של פלוטרס? ייתכן שהתקופה תעבור גם הבעיות ראייה האלה יעברו? תודה רבה 🙏🏼

יש צורך בבדיקת עיניים כולל הרחבת אישונים. בהצלחה

27/12/2023 | 15:55 | מאת: שאלה

היי דר , תודה רבה על המענה המהיר וההתייחסות . ביצעתי בדיקה עם הרחבה לפני שלוש שנים עם טיפות מידראמיד ואחרי כמה דקות התעלפתי ואמרו לי שאני רגישה לחומר … יש דרך אחרת שבה אוכל לבצע בדיקה עם הרחבה?

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות