רסטזיס דחוף בתודה !

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

23/09/2023 | 17:42 | מאת: טומי

שלום אודה על מענה דחוף משתמש בטיפות רסטזיס 0.05 ( בשל דלקות חוזרות בעיניים לאחר שימוש ממושך במקסיטרול שגרם לי כנראה לקטרקט - בירור אצל מומחית בקרוב ) - אני משתמש מזה כחודשיים ובשילוב קומפרסים פדים של תה ירוק וויטמין A פוס סובל מפחות דלקות עיניים שאלותי : האם ניתן להשתמש ברסטזיס לאורך זמן ? הוא אינו גורם לתופעות לוואי לא רצויות ? האם ניתן באותו בקבוקון ( שאינו עם חומר משמר ) להשתמש בוקר וערב לאחר עד 12 שעות באותו היום ואחכ לזרוק ? בתודה !

שלום רב. ניתן להשתמש ברסטזיס לאורך זמן. לרב לא נגרמות תופעות לוואי. ניתן להשתמש בבקבוקון באותו היום. בהצלחה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות