יובש בעיניים ומחלה ראומטית

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

13/07/2023 | 22:07 | מאת: יובל

שלום, הנני סובל מאובאיטיס שכעת לא פעילה וכן סקרואילאיטיס. מרגיש שכאשר הבעיה המפרקית עולה לתחושתי האישית היא באה תמיד אצלי עם יובש בעיניים. האם הדבר מוכר ? כיוון שאף פעם לא שמעתי מרופא עיניים על הקשר שאני חווה. אגב, איך מאבחנים בוודאות שזה אכן יובש בעיניים (מרגיש אי נעימות בעין) כלומר איך אני יודע שהבעיה בוודאות הינה יובש בעין. תודה

שלום רב אבחנת יובש נעשית בבדיקה במנורת הסדק- מציעה לפנות לבדיקה. יובש בעיניים עשוי להמצא בסקוראיליאטיס וללא קשר למחלה פעילה או שקטה. בהצלחה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות