אוביאייטיס והסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

11/06/2023 | 10:10 | מאת: הגר

שלום, אובחנתי עם אוביאייטיס לפני כעשור, עם גן HLA B27. כרגע נראה שלא קשור בראומטולוגיה. אני מרכיבה משקפיים מילדות לקוצר ראייה. רוצה לעבור ניתוח להסקה. האם יש איסור או המלצה גורפת שלא? האם נדרשת בדיקה מיוחדת ואצל מי- מומחה אוביאייטיס או מכון להסרת משקפיים? תודה רבה

שלום רב להחלטת כל מנתח האם לנתח מטופל/ת עם רקע של אובאיטיס. ניתן להבין כי אילו הנמנעים מלנתח עושים זאת לאור חשש מהתלקחות המחלה. הייעוץ טרם הניתוח במכון לנסרת משקפיים. בהצלחה

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות