לקיחת סטרואידים בעחד עם אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

16/05/2023 | 15:49 | מאת: ירון

שלום בעקבות ברונכיטיס, רופא המשפחה נתן לי לקחת אנטיביטיקה ובמקביל גם המליץ להגדיל את המינון של הסטרואידים שאני לוקח. כרגע אני לוקח 5 מ"ג ביום, והוא המליץ להגדיל ל-10 למשך שבוע. הייתי רוצה לקבל את חוות הדעת של וילנר בנושא. אציין שאני בתהליך של הפחתה של כמות הסטרואידים בעקבות שיפור. אני גם לוקח גם מטרודקסט כל שבוע ומזריק הירימוז כל שבועיים. העין די רגועה מבחינת הדלקת. בתודה

מציעה להמשיך את הטיפול כפי שביקש רופא המשפחה ולהבדק שוב בעוד כשבוע-שסועיים לוודא שמצב העיניים יציב

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות