יובש בעיניים+סחרחורות+עייפות

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

26/12/2022 | 18:47 | מאת: צביה

שלום רב, בני אסף בן 16 לוקה באובאיטיס, אך הדלקת איננה פעילה כמה שנים, תוד"ל. בשבועות האחרונים הוא סובל מיובש בעיניים, סחרחורות קלות ועייפות. ליובש הוא נוטל הילוקומוד ויש שיפור. בדיקות הדם שלו תקינות. האם יכול להיות קשר בין הסחרחורות והעייפות ליובש בעיניים? האם יובש בעיניים במשך כמה שבועות זה נורמלי? תודה רבה, צביה רדין 0544878492

שלום רב. יובש עיני יכול להמשך תקופה ארוכה. אין קשר בין יובש בעין לסחרחרות ןעייפות. היובש עשוי לגרום לא נוחות בעין. בהצלחה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות