אובחנתי עם בעיה של בכצט בכלי דם של הרשתית

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

07/09/2022 | 23:12 | מאת: גולדי

שלום וברכה לפני בערך שנה אובחנתי עם בעיה של בכצט ללא טיפול אני בת 29 כתבו לי שיש לי בעיה של ציסטים ולטיס בהקף הרשתית ללא קרע או משיכה של הרשתית בעיקר בעין ימין עין שמאל יש בעיה של חורים פינגמטריים ללא קרע או חור מה יכול להיות המצב??? מי אז אני לא מטופלת בלי טיפול האם כזה דבר יכול להגיע מי לחץ נפשי בעבודה??? זה יכול גם לעבור לבד??? או מצריך פתרון יותר אישפוז אני רוצה לציין שמי אז רצו ממני כמה פעמים fa וocta ולא יכולתי לתת בגלל בעיה של אלרגיה ליוד

שלום רב הלטיס לא קושר למחלת בכצ'ט או ללחץ נפשי. כמו כן לא עובר. צלום FA מטרתו להדגים את כלי הדם בעין וניתן לבצעו עם הכנה מתאימה. בהצלחה רבה

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות