אובאיטיס שנה ו5 חודשים אחרי קטרקט 2 עיניים

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

09/05/2022 | 06:41 | מאת: ניקול

שלום פרופ" וילנר אני שוב מנסה את מזלי אצלך שתוכל להאיר קצת את עיני "תרתי משמע" . מטופלת.בסורוקה ב"ש. פניתי אליך כבר 3 פעמים ולצערי לא קיבלתי מענה חוץ מזה שבקשת שאפנה לרופאים המטפלים שגם מהם אין לי ממש תשובות ולכן פניתי אליך. עין ימין אובאיטיס קדמית, שמאל כנראה אמצעי אחורי ובנוסף naion או crvo. מהסבר הרופא מצב שלא הגיע הספקת דם לעין, הבנתי מקריאה באינטרנט שאין לזה טיפול . הראיה בעין שמאל קרוב לחודשיים מטושטשת, מקבלת פרדניזון + טיפות סטרודקס כ 3 שבועות המצב לא משתפר. בבקשה פרופ' תני לי איזה תשובה איך אני ממשיכה, מצבי הנפשי קשה מאוד מהמצב שנקלעתי אליו. תודה רבה

שלום רב צר לי מאד שאינך משתפרת, אולם לדאבוני לא תמיד חל שפור בראייה תודות לטיפול. אני ממליצה להמשיך במעקב אצל מי שמכיר אותך ומטפל בך ולקבל הנחייה כיצד לנהוג עם הטיפול התרופתי שנתנו לך. בנוסף, חשובה מאד גם התמיכה הנפשית. זהו המענה שאני יכולה לתת לך בפורום הרפואי. מאחלת לך רק טוב ובריאות. מאחלת לך בהצלחה רבה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות