אובאיטיס ימין קדמית שמאל אמצעית אחורית+ אירוע NAION

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

29/04/2022 | 16:11 | מאת: ניקול

שלום פרופ' וילנר, תודה על תשובתך. אודה לך מאוד על איזה מענה בנושא ה naion שהוסבר לי שלא היתה הספקת דם לעין, שנויים ברשתית , האם האירוע גרם נזק בלתי הפיך לראיה בעין? לא קיבלתי על כך תשובה מהרופא . האם כדורי הסטרואידים וטיפות העיניים סטרודקס יכולים לעזור או שזה ניסוי ? אני חיה בחרדות נוראיות שמא המצב ידרדר, כי לפי מה שקראתי באינטרנט אין לאירוע כזה טיפול קונבנציונאלי מה ניתן לעשות. תודה רבה רבה על תשובה

ממליצה בחם לשוב ולדון במצבך עם הרופאים המטפלים. ושוב בהצלחה רבה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות