נפיחות חריפה בעפעפיים עליונות

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

29/04/2022 | 15:44 | מאת: איה

היי, הבת שלי בת 33, לאחרונה הייתה במעקב אוקולופלסטיקה בשל בלט עין דוצ שסוכם ללא סיבה פתולוגית. מטופלת בבוטוקס סביב עין שמאל. בגלל סינקינזיס כתוצאה מפסיאליס בשל חבלה ניתוחית. בשבועות האחרונים התעוררה פעמיים עם שתי העיניים נפוחות מאוד מאוד (בעפעף העליון בלבד) בלי יכולת כמעט להניע את העין או לפתוח אותה. אין גרד, דמעות או תסמינים אחרים של אלרגיה. העיניים גם לא אדומות או כואבות במיוחד. היא סובלת ממיגרנות קשות, ונלוו לאירועים האלו כאבי ראש קשים אבל קשה לומר שזה חריג. אחרי מספר שעות בישיבה הכל נספג. זה כאילו מתפתח בשכיבה. מבחינת תרופות נוטלת טופמקס (לאפילפסיה) וזריקות אנטי cgrp שהתחילה לאחרונה. האם יש לך אולי כיוון למי אפשר ללכת לבירור? זו יכולה להיות תופעת לוואי של תרופה? או כיוון אחר? כל האירוע נגמר תוך כמה שעות, האם זה מצריך מיון כאשר זה קורה? או ללכת עם תמונה בצורה מסודרת יותר? תודה רבה!

שלום רב, לדעתי פנית למקום הנכון- המענה צריך להנתן על ידי אוקולופלסטיקאים. בהצלחה רבה!

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות