קשר בין אובאיטיס לבעיה ברגליים ?

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

24/04/2022 | 23:01 | מאת: ראם

שלום, סליחה ממש על השאלה המביכה. חזרתי מפדיקור בכפות הרגליים. המטפלת טוענת שרואים בבירור סימנים של מחלה פנימית בכפות הרגליים. אומרת שהיא מטפלת שנים בכל כך הרבה כפות רגליים וכאן לא מדובר בעור יבש או פטריה אלא בסימן מובהק למחלה פנימית ושלחה אותי להתייעץ רפואית (יש לי צילומי רגליים של לפני הטיפול ולטענתה הכל יחזור זמן קצר לאחר הטיפול כי לא מדובר בקוסמטיקה). אני מאובחן שנתיים עם אובאיטיס. לאן לפנות מכאן ? לרופא עור ? פנימאי ? איך ממשיכים מכאן ? יש קשר בין האובאיטיס לכפות הרגליים ?

ממליצה לפנות לרופא עור שיאבחן את הבעיה ויציע טיפול. על פי האבחנה שיתן ניתן יהיה לשקול קשר עם אובאיטיס. בהצלחה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות