בעיה של עין יבשה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

20/04/2022 | 21:18 | מאת: גולדי

שלום וברכה צהריים טובים אני בת 29 ויש לי לאחרונה הרבה יובש בעיניים ללא קשר להסתכלות למחשב הייתי פגית כשהייתי קטנה עם לידה מאוד נמוך וראיתי באחד המחקרים שראו שפגים שילדו בלידה מאוד מוקדמת יכולים לפתח יובש ובעיה בדמעות יותר מי ילדים רגילים, בגלל שיש לי גם קרטקונוס הרופא עיניים שאצלו הייתי נתן לי טיפול כדי למנוע גרד בעיניים אך זה כמעט לא עוזר אני משתדלת לשים את זה כל לילה ולמחרת אני קמה עם עיניים יבשות ומציקות וטשטוש לא נורמלי ב2 העיניים אני כבר 3 ימים עם טשטוש ובגלל שזה חג וחול המועד אני לא רוצה ללכת למיון עיניים כי אני לא רוצה להפריע למשפחה איפה שאני גרה הרופא עיניים נתן לי 3 דברים לשים: 1. תחיליפי דמעות כל לילה של חברת סיסטיין ולשמור בקירור 2. ג ל ליובש לשים בעין 3. ולעשות קרח עם ניילון ומים ולשים במקרר. וגם רופא אחר נתן לי גם טיפות לשים בלילה ובבוקר, בגדול זה מאוד מרגיע אותי אבל לא עוזר לי מספיק למנוע את היובש ויש לי גם בעין שמאל דלקת אלרגית שלא עברה בכלל כבר מי זמן ... פה ושם אני מגרדת את העין ואני לא שמה לב , יכול מאוד להיות שהמצב נובע מי שינה על הצד של הפנים ואז אני מגרדת את העיו באמצע הלילה בלי שאף אחד יראה ולכן בבוקר אני קמה עם טשטוש ראיה אני כבר ככה כמה ימים ואני לא יודעת מה לעשות האם מותר לי להוריד רק את הטיםות של הג ל לבדוק אולי זה יעזור שלא יהיה לי כל היום טשטוש??? או שאני צריכה לחכות לרופא שראה אותי מי קודם לשאול אותו מה לעשות??? גם שמתי לב שהוא לא הדריך אותי איך לשים את הג ל ולכן זה יכול לעשות בעיה במשטח העין החיצונית??? אשמח מאוד לדעת

ממליצה לפנות למרפאות שעוסקות בתחום עין יבשה. לאחרונה נפתחו מספר מרפאות כאלו בארץ ואני בטוחה שיתנו מענה הולם. בהצלחה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות