אובאיטיס ,+ בלפריטיס

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

06/04/2022 | 17:49 | מאת: ניקול

שלום ד"ר חובוט לפני כשנה וארבעה חודשים עשיתי ניתוח קטרקט בשני העיניים בלייזר עין ימין לרחוק ושמאל לקרוב. מאז אני סובלת ממחלות עינים בלפריטיס +אובאיטיס. לפני כשבועיים תעוררתי בבקר עם ראיה מעורפלת בעין שמאל דוק של ערפל כיסה לי את העין. פניתי למיון עיניים מרפאות חוץ בסורוקה ובבדיקת עין לזיהוי מספרים אצל האחות לא הצלחתי לראות כלום , העין היתה גרויה וכאובה, . הובחנתי ע"י רופאה ממרפאת אוביאיטיס, באוביאיטיס קדמי רושם לתאים+2 ממברנה ע"ג ה IOL סיבים מהעדשה לקשתית חלק טמפורלי, קפלי דסמנט. עין שמאל INT אוביאיטיס, (לא מבינה מה זה) גם לא הסבירו לי. אני רוצה לציין שזה אירוע שני, באירוע הראשון קיבלתי זריקת צלסטון בעין שמאל. בנוסף סבלתי מספר פעמים מדימום תת לחמי בעין שמאל, ללא טיפול, נאמר לי שזה נספג לבד. וסובלת מבלפריטיס דביקות בשתי העיניים, משתמשת במגבונים ובמוס עינים בקומפרסיםלץ כלום לא עוזר. כעת אני מטופלת בטיפות עיניים אטרוספן להרחבת האישון ובסטרודקס. כעבור מספר ימים זה הופיע בעין ימין, זה לווה ב כאבים ודקירות ונזקקתי למשכחי כאבים. שוב פניתי למיון עיניים והובחנתי באוביאיטיס קדמית והטיפול כמו עם עין שמאל אטרוספן וסטרודקס. כמו כן נשלחתי לביצוע בירור סטטמי. נעשה לי צילום ICT מוקולרי בשתי העיניים שנמצא תקין וללא CME. יש לי פחדים גדולים מאוד וחרדות שאני עלולה להתעוור מכל המחלות האלה. אודה לכם על מענה ומה ניתן לעשות להקל על הסבל הנוראי הזה. בברכה ניקול

שלום רב ממליצה לגשת למנתח-ת הקטרקט לקבלת מענה עם ייעוץ של מומחה-ית אובאיטיס. ברב המקרים עם טיפול מתאים ניתן לטפל בבעיה ולשפר את הראייה. בהצלחה רבה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות