זיהוי מקור לחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

12/03/2022 | 21:35 | מאת: אבי

אני מאובחן באובאיטיס קלה אולם לחץ תוך עיני מעל 30 (נמדד עם מסיכה ולאחר טיפות הרחבה). האם ניתן לדעת מה מקור הלחץ התוך עיני? אני לא מקבל תשובות מהרופא וכאילו זאת מחלה שהרופאים יודעים רק לתת תרופות מאוד מזיקות לשאר מערכות הגוף בלי להבין את השורש וכו. האם יש הדמיה שתוכל לאמר לי מה מקור הלחץ התוך עיני ? האם מהסטרואידים שסתמו את תעלות הניקוז של העין ? האם מהדלקת ? אולי סיבה אחרת ? האם עלי לפנות למרפאת גלאוקומה או רופא גלאוקומה שהוא הכתובת ? (לא מאובחן בגלאוקומה עדין) .. רגע לפני שאני מאבד אמון ברפואה המערבית שמרגיש לי שיודעת לתת תרופות סיסטמטיות / ביולוגיות כמו מיים בלי להבין למה. מיואש.

לחץ תוך עיני עשוי לעלות מכמה סיבות ונכון שלא תמיד ניתן לשים את הדגש על סיבה בודדת. אני ממליצה לפנות גם למרפאת גלאוקומה אם לא מצליחים להוריד את הלחץ התוך עיני. בהצלחה רבה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות