כמה שאלות על אובאיטיס

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

05/03/2022 | 20:17 | מאת: יותם

עקב לחץ תוך עיני אני מקבל טיפות קוסופט. אני ואשתי מנסים להרות (שנינו בגילאים מתקדמים וזה לא פשוט). האם הטיפות הללו יכולות לפגוע בסיכויים שלנו ? האם טיפות אלו מותרות לכניסה להריון או שיכולות לגרור בעיות ? שאלה נוספת : אני חש לעיתים תחושה של דקירה / צריבה מקומית. האם תחושה זו נובעת מהדלקת (אובאיטיס) או מהלחץ הגבוה ? האם בדר"כ אלו שנוטלים קוסופט, זה לכל החיים ? אני מרגיש ממש ירידה באנרגטיות הכללית מאז שהתחלתי ליטול את התרופה. תודה !!

שלום רב ממליצה לכם לגשת למרפאה טרטולוגית לגבי הריון ושימוש בתרופות. לגבי תחושת הדקירות- יש צורך להבדק ולהבין במה מדובר ולא ניתן לייעץ מבלי לבדוק. לגבי הקוסופט- תתיעץ עם מי שנתן את הטיםול לגבי הצפי למשך הטיפול. באופן עקרוני אם אתה חש לא טוב אז תיגש לרופא-ת המשפחה להבין במה מדובר. בהצלחה

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות