קושי בלימודים אקדמאים

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

01/03/2022 | 21:34 | מאת: רונן

הנני סובל מאובאיטיס, לחץ תוך עיני וכן עוד 2 מחלות אוטואימוניות שברקע אך כרגע פחות מפריעות (בדגש על כרגע כי הכל מגיע במחזורים). אף שהאובאיטיס קלה העיניים מתעייפות מהר ואני צריך יותר זמן. בעיקר בבחנים ומבחנים. הראיה לעיתים מעורפלת ואני לא רוצה לאמץ יותר מידי. האם לגיטימי לבקש מרופאת העיניים המלצה לתוספת זמן במבחנים ולנסות לקבל זאת מהאוניברסיטה ? האתגר שלי לא קטן שכן העיניים מתעייפות מהר בין בקריאה , בין מול המסכים ואפילו בנהיגה לקמפוס. ואני גם תחת טיפול תרופתי. אשמח לשמוע מניסיון מה מקובל. אני חושש שיהיה לי מאוד קשה בלימודים האקדמאים וזה העתיד המקצועי שלי ): לא ישן בלילות מזה. אני רוצה להצליח לסיים את התואר.

שלום רב ממליצה לפנות לבדיקה אורטופטית. אובאיטיס קלה לא אמורה לגרום לתחושת עייפות. שיהיה בהצלחה!!

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות