טיפול בלחץ תוך עיני לחולה אובאיטיס

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

28/02/2022 | 19:31 | מאת: אורי

ראיתי בקבוצת אובאיטיס בחו"ל בפייסבוק תגובות נלהבות של חולים שמדווחים על טיפול מוצלח בהורדת לחץ תוך עיני על ידי משקפיים Pressurized goggles (Multipressure Dial, Equinox) האם בארץ יש מרכז אובאיטיס כלשהוא שגם התחיל שימוש בטכנולוגיה החדשה הזאת וניתן להיות מטופל שם ? https://www.researchgate.net/publication/332042058_Short-Term_Safety_Evaluation_of_a_Multi-Pressure_Dial_A_Prospective_Open-label_Non-randomized_Study

שלום רב עברתי על המאמר ששלחת. אין לדעתי מספיק מידע לגבי בטיחות הטיפול. לפי מה שקראתי הם מפעילים לחץ שלילי על העין לזמן קצר אז לא ברור לי כיצד מצפים שיהיה אפקט ממושך לטיפול כזה. בנוסף, הטיפול הזה לא שמיש במטופלים עם לחץ תוך עיני מוגבר,ללא אובאיטיס, באופן רוטיני כך שהייתי ממתינה לקבלת תוצאות ממחקרים נוספים. לא ידוע לי על מרכז בארץ שמשתמש בשיטה הזו. בהצלחה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות