דימות עיניים - תורים ארוכים

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

23/01/2022 | 22:27 | מאת: אורי

הנני סובל ממספר מחלות אוטואימוניות. לאחרונה נוספה לרשימה אובאיטיס וחשש לגלאוקמה. נמדד לחץ של 30 בעיניים. התור הקרוב ביותר לדימות שהצלחתי להשיג דרך קופת החולים הינו עוד כחודשיים. האם יש אפשרות לדימות באופן פרטי ובכך לקצר את התור ? הנני נמצא בלחץ לא נורמלי להתאבחן ולהיות מטופל. שאלה נוספת: במידה ומדובר באובאיטיס על רקע אוטואימוני מבין שהטיפול ביולוגי. במידה והוא על רקע אחר (וירוס / טפיל וכו) מה אז הטיפול המקובל / אפשרי כיום ? האם מחוייב שהאובאיטיס אצלי יהיה על רקע אוטואימוני ?

שלום רב ראשית- תרגיש טוב. מציעה לפנות לרופא-ה שאבחנו את מצבך לגבי עניין הדימות ולהבין מה הדחיפות לכך וכיצד זה משפיע על האבחנה. אין טיפול מקובל לאובאיטיס- כל מקרה מטופל בהתאם לממצאי המקרה. אני בטוחה שהרופא-ה שמטפלים בך ידונו איתך על עניין הטיפול שיבחרו עבורך. בהצלחה רבה!

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות