האם אפשר להציל את הראיה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

25/11/2021 | 20:48 | מאת: אדם

שלום דוקטור בני בן 4 עבר פרפורציה של קרנית וסקלרה של עין שמאל ,הוא עבר הרבה ניתוח לקרנית וניתוח לסקלר וגם ויטרקטומיה עם ניתוח קטרקט ועוד הזרקת סיליקון ,לאחר מכן עוד ניתוח ויטקרטומיה .כיום הוא לא רואה בעין זו יש היפוטוניה עם INGROWTH ללשכה התחתונה וסליקון בלשכה קדמית ללא כאבים .הרופאים אמרו לנו שלאור פונטציאל נמוך של ראיה בעין זו אין מקום לעוד ניתוח ולאור לחץ תוך עיני נמוך אין מקום להוצאת סיליקון . האם יש מקום בארץ או בחול שיכול לעזור לנו .האם יש איזה ניתוח שיכול לעזור תודה רבה

אכן נשמע שעשו ככל שיכלו על מנת לשפר את מצב העין. אינני מכירה מקום בחו"ל או בארץ. בהצלחה רבה!

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות