בעיות יובש +דם בעין

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

10/11/2021 | 23:00 | מאת: דן

שלום רב 1)האם פריצת כלי דם בעין יכולה להיות בגלל עליה חד פעמית ,פתאומית בלחץ תוך עיני?אצל אדם בן 75 ללא מחלות ,ללא תסמונת המטבולית כלל?לחץ בין 18-20 כבר שנים . 2)האם יכולה הייתה להיגרם עקב חימום (קומפרס) באדים חמים מדי ?ולמה קרה רק בעין אחת ? האודם בעין עבר כמעט .... לגמרי ,אחרי 6 ימים . כמו שהרופא אמר .ולא הסביר חוץ מלהגיד שקורה להרבה אנשים (אין זמן בקו"פח) 3)האם יובש קליל "שמסתפק בפעמיים ביום שטיפה במים " יוכל לגרום להפרשות בבוקר (גודל ראש סיכה )וטיפה בערב מצידי העיניים ? תודה

שלום רב לחץ תוך עיני לא אמור לגרום לשטף דם בעין. מגע עם העין כגון קומפרסים חמים עשוי לגרום לכך ויתכן שיקרה בעין אחת. הפרשות בעיניים יכולות להגרם מדלקת עפעפיים, הצרות דרכי דמעות או זיהום. במידה וההפרשה משמעותית ולא חולפת ממליצה לפנות לבדיקה. בהצלחה.

14/11/2021 | 14:02 | מאת: דן

תודה לתשובתך הרופא לפני חודשים אמר לקחת אופלוקס .! וצילצלתי אליו שכתוב רק 10 ימים ואמר להמשיך ולקחתי 35 ימים . שהייתה הפרשה שקופה =הפסקתי לפי דבריו "=ששקופה זה בסדר" לאט לאט מבצבצת ההפרשה שוב על בסיס הריסים . האם אין לזה פתרון מלבד חימום שכנראה לפי דבריך עלול לעשות שוב פרץ דם . תודה

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות