כלמידיה בעין - יעוץ דחוף!

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

03/11/2021 | 02:01 | מאת: טל

אובחנתי עם כלמידיה בעין אחרי חודש של סבל מתמשך. ואז טופלתי בדוקסילין 10 ימים + אריתרומיצין 3 שבועות ומאז פשוט הכל תקוע. לא מבריא ולא מחמיר. נאמר לי גם שהחיידק עדיין לא עבר ופשוט להמשיך למרוח את המשחה. עדיין מרגישה כמה פעמים ביום כאבים, גרד, יש עדיין נפיחות קלילה ואדמומיות ותחושה של צריבה בכל מצמוץ. כמו מן יובש כזה. אשמח ליעוץ, בבקשה עזרו לי

שלום רב. ממליצה להבדק שוב על ידי הרופא-ה שאבחנו קלמידיה ומניחה שיתאימו טיפול בהתאם לממצאי הבדיקה הנוכחית. בהצלחה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות