אובאיטיס וחיסון כנגד קורונה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

12/08/2021 | 17:28 | מאת: לבנה

שלום רב פרופ חבוט-וילנר. ביתי, נעמי, בת 24, ומגיל 3.5 סובלת מ-JIA במפרקים בודדים. לעיתים היא מקבלת זריקת סטירואידים באחת מברכיה. כשהתגלתה מחלה נמצאו אצלה בעיניים שרידי אובאיטיס שמאז לא חזרו, ומאז היא נבדקת אחת לחצי שנה אצל רופא עיניים. היא מקבלת כיום 17.5 מ ג מתוטרקסאט לשבוע. עד היום נעמי לא חוסנה כנגד קורונה כי חששתי מהתלקחות המחלה. קראתי את המאמר, המתייחס למחקר שבו השתתפת, לפיו התגלו בארץ 21 אנשים שחלו באובאיטיס בעקבות חיסון כנגד קורונה. האם מומלץ לה להתחסן? האם את ממליצה שנתאם תור אצלך לביקור התייעצות? בתודה ובברכה, לבנה רזניק

שלום רב אני בהחלט ממליצה להתחסן. המלצתי הינה להבדק לפני החיסון על מנת להבין את המצב העיני ולהיות במעקב מסודר. בהצלחה רבה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות