דלקת בעיניים אחרי דלקת גרון

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

15/06/2021 | 02:26 | מאת: עופר

לקיתי בדלקת וירלית בדרכי הנשימה וכנראה שזו גם עירבה בסוף את עין שמאל ואולי גם ימין. תור לרופא עיניים הוא יחסית רחוק, אם כי הייתי לא מזמן אצלו, כי יש לי בלפריטיס. שמתי סינטומיצין, איך עוד אפשר לטפל בדלקת בשביל שלא תהיה פגיעה בקרנית בעתיד, הבנתי קומפרסים קרים? האם אפשר להשתמש בטיפות אנטיביוטיקה עם סטרואידים שנתן לי רופא העיניים לטיפול בשעורה ובלפריטיס( מקסיטרול )? תודה.

שלום רב יש לגשת לבדיקה כדי לוודא שאין מעורבות של הקרנית. לעיתים הוירוס אכן גורם לדלקת לחמית שעלולה לערב גם את הקרנית ולכן יש חשיבות להבדק. אני ממליצה לא להתחיל שום טיפול לפנ יבדיקה. אם הרופא שלך לא זמין אז לגשת לאחרים. שיהיה בהצלחה רבה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות