שריטות בקרנית בעינים

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

06/06/2021 | 15:45 | מאת: אא

שלום רב, בגלל שמוש ממושך העדשות מגע נוצרו שריטות הקרנית. עם כול הסמפטומים כולל טישטוש ראיה בעין השרוטה . קבלתי סנטומיצין במשחה וטיפות 3 ימים 6 פעמים ביום. חל שיפור בסמפומים. אחכ הוחלט להוריד מינון בטיפול לעוד 4ימים.עדיין יש מעט ערפול בעין. השאלה מתי השריטות יחלימו? תודה

שלום רב שריטות בדרך כלל מחלימות לאחר מספר ימים. יתכן והערפל וטשטו הראייה נובע משימוש במשחה. במידה והאי נוחות לא תחלוף תוך מספר ימים ממליצה לגשת לבדיקה נוספת. בהצלחה רבה.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות