סבוריאה ושעורות בעין

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

04/06/2021 | 23:06 | מאת: גלית

שלום לכולם, רופא עור אבחן אצלי באונליין סבוריאה בלחיים. בחצי השנה האחרונה היו לי שלושה או ארבעה שעורות לא פשוטות בשני העיניים. בבדיקת רופא עיניים הוא אמר שיש לי הפרשות שומניות ובלפריטיס, שלא מאוד קיצונית. האם זה יכול להיות קשור לסבוריאה? הבנתי מרופא העיניים שהטיפול הוא קומפרסים חמים, לנגב את העיניים במגבונים, זה לא עוזר תמיד, אבל יש אולי איזו תרופה אחרת שתטפל בסבוריאה ותמנע את השעורות שמשאירות כילזונים? כמו כן האם אימוץ העיניים בזום, אני סטודנטית, יכול להחמיר את המצב? תודה

בהחלט יתכן קשר לסבוריאה. הטיפול צריך לכלול גם טיפול לעפעפיים- ניקיון, קומפרסים חמים וגם טיפול לעין הכולל טיפות לחות ללא חומרים משמרים ולעיתים לשקול טיפות נוספות אנטידלקתיות. בהצלחה רבה

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות