מתי מומלץ להתחסן לקורונה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

16/02/2021 | 17:35 | מאת: מיכל

שלום רב, נמצאת בתהליך יציאה מהתקף אובאיטיס, ממינון 60 לכחודש עד לפני כשבועיים, כרגע ב 30. עד כה לא התחסנתי כהמלצת הרופאה המטפלת. אשמח לשמוע דעתך מתי אוכל להתחסן לקורונה, תודה מראש

במידה ומינון הפרדניזון צפוי לרדת ל15 מג ליום בזמן הקרוב אני ממליצה להתחסן תחת מינון זה. אם אין צפי להורדה של המינון בקרוב אז להתחסן

16/02/2021 | 20:50 | מאת: מיכל

צפי של כחודש וחצי לערך למינון של 15, מבחינתך מהווה זמן קרוב?

במידה ומינון הפרדניזון צפוי לרדת ל15 מג ליום בזמן הקרוב אני ממליצה להתחסן תחת מינון זה. אם אין צפי להורדה של המינון בקרוב אז להתחסן בהקדם. בהצלחה

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות