הוספת טיפת אפרין שלישית

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

09/01/2021 | 11:15 | מאת: מיכל

שלום רב, נמצאת בהתקף אקוטי חזק של אובאיטיס קדמית עין שמאל על רקע hlab27 (התקף שני, הראשון לפני 3 שנים, הנוכחי מזה כשבועיים ובמעקב). ביום ראשון זריקת צלסטון תת לחמיתית, 40 פרדנזון סטרודקס כל שעה, 4 אסטרופן ו 3 אפרין. ברביעי העלאת פרדנזון ל 60 והורדת אפרין ל 2. משלשום בערב יש החמרה מסוימת של אודם וכאב. 2 טיפות האפרין מאוד מסייעות, *האם יכולה להוסיף היום טיפה שלישית של אפרין* כדי לא להגיע למיון היום אלא מחר למרפאה? בתודה מראש

שלום רב ממליצה על בדיקה בהקדם על מנת להבין את המקור לכאב שכן נראה שאת מקבלת טיפול חזק. לגבי האפרין - אם את חשה שזה כל כך עוזר אז את יכולה לקחת אבל באופן עקרוני זהו לא טיפול שניתן לאורך זמן מספר פעמים ביום. בהצלחה רבה

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות