בעיה לא ברורה בראיה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

06/11/2020 | 11:23 | מאת: שיר

שלום שמי שיר בת 29 ואני מתמודדת מתחילת ספטמבר 20' עם הבזקי אור שמטשטשים לי את שדה הראיה המופיעים בין 15ד לחצי פעם/פעמיים בשבוע/יים. לאחר ביקור אצל רופא עיניים שערך בדיקות (הרחבת עישונים ובדיקת ראייה) העיניים נמצאו תקינות. הרופא הפנה אותי לבדיקת שדה ראיה וOCT מה שממש עייף את העיניים. העיניים הגיבו שוב לאחר הבדיקות עם הבזקי אור ובחילה ועייפות. הגוף מרגיש חלש והעיניים עייפות. אשמח לכול עצה/הכוונה , תודה מראש.

שלום רב שיר היקרה לדעתי יש צורך לבצע בדיקות נוספות הן לעיניים והן כלליות לאור תלונותייך. מציעה שתפני גם לרופא/ת המשפחה וגם למומחה /ית אובאיטיס. בהצלחה!!

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות