Vkh מחלת אובאיטיס גם קיד מי וגם אחורי

דיון מתוך פורום  אובאיטיס בניהול עמותת לראות

22/10/2020 | 16:26 | מאת: כהן מירה

שלום רב שמי כהן מירה בת 52 לפני תשעה חודשים הבחנתי במחלת עיניים שנקראת vkh בשתי העיניים. מאז ועד היום אני מטופלת בסטרואידים הן בכדורים בטיפות ובמשחה. לצערי בנוסף עלה לי הלחץ התוך עיני וגם גלאוקומה הצטרפה ל חגיגה הבנתי שהמחלה מאוד נדירה בשתי העיניים, האם יש מומחה בתחום ה vkh? והאם המחלה גורמת לעיוורון מוחלט? אשמח לתשובה תודה רבה ורק בריאות כהן מירה

מומחי האובאיטיס נותנים מענה למחלה זו. המחלה לא אמורה לגרום לעוורון מוחלט. שיהיה בהצלחה וכל טוב.

מנהל פורום אובאיטיס בניהול עמותת לראות