מדידת סטוריזציה בדם ע"י שעון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

17/03/2024 | 17:10 | מאת: לירן

ד"ר שלום מקווה שתוכל לענות לי על השאלה. קניתי שעון שמודד דופק וחמצן בדם. כמעט כל המדידות של החמצן בדם מתקבל נתון שבין 95- 99 . אבל לפעמים הוא נותן לי תוצאה 94 או 91 ואחרי חצי דקה אני מודד שוב ומתקבל תוצאה של 99 פתאום. השאלה אם יתכן הפער הגיוני שכזה תוך מספר שניות או שכנראה נובע מחוסר דיוק של השעון? תודה.

שלום לירן, נסה להפנות את שאלתך לרופא/ה מומחית במחלות ריאה (פולמונולוג/ית). הרבה בריאות אפי

25/03/2024 | 07:20 | מאת: דודו

לדעתי האוקסימטרים האלה דרך שעון פחות אמינים מאוקסימטרים קלאסיים על האצבע.

מנהל פורום וירוס הקורונה