האם זה אינדיקציה לקורונה?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

29/02/2024 | 14:15 | מאת: דוד

שלום דוקטור, בחודשיים אחרונים היתי מקורר, עם חום קל. לא ייחסתי לזה חשיבות. לפני כחודש, איבדתי לגמרי את הקול שלי ליומיים. לפני שבועיים, עשיתי בדיקת קורונה ביתית - יצא שלילי. ביומיים אחרונים חוש הטעם שלי השתנה לגמרי. הוא קיים, אבל לאוכל יש טעם שונה. האם יש סיכון בכל זאת לקורונה? האם כדאי לעשות בדיקת PCR? (אם עדיין עושים?) תודה רבה

שלום דוד, אכן, ייתכן והיה מדובר ב'קורונה'. יחד עם זאת, לא סביר שבדיקת PCR שתעשה היום תגלה את הנגיף הזה שאולי תקף אותך לפני כחודש-חודשיים. הרבה בריאות אפי

05/03/2024 | 07:02 | מאת: דודו

מה שהוא יכול לעשות זו בדיקת נוגדני קורונה מסוג N. בהנחה שהוא לא התחסן בזמן האחרון אז גם בדיקת נוגדנים מסוג S שהיא נפוצה יותר. אם תהיה תוצאה גבוהה אז זו אינדיקציה שהוא נדבק בזמן האחרון.

מנהל פורום וירוס הקורונה