קורונה ודיכוי חיסוני

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/02/2024 | 20:52 | מאת: שרון

אימי בת 78 ברקע לימפומה פוליקולרית לא פעילה. ניתנו לה טיפולים משולבים כימו וביולוגי. מאז סיום הטיפול האחרון חלתה בקורונה ואושפזה לתקופה ממושכת. פעמיים קיבלה פלזמת מחלימים והחלימה. בפעם השלישית סרבו לתת אלא נתנו שילוב של טיפול הורמונלי ואנטיוירלי. שוחררה אחרי 8 ימים כשבבדיקת הדם חיובית לקורונה ו igg 211. האם פיתחה נוגדנים? והאם הקוביד צפוי להעלם לבד? חוששת שלא תוכל לקבל טיפול ללימפומה במידת הצורך.

שלום שרון, לפי תיאורך, יש בדמה של אמך נוגדנים (211 IgG) כנגד 'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה