קורונה ומתי כבר לא מדבקים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

18/01/2024 | 16:32 | מאת: טל

שלום דר אומתתי לקורונה בבדיקת אנטיגן ביתית ביום שני בבוקר. חום התחיל כבר בראשון בערב ותסמינים אחרים עוד קודם לכן כך שברור שהייתי חולה גם קודם. היום, חמישי, אני עדיין חיובית בבדיקת אנטיגן. אני מבודדת מבחירה לבדי בבית מאז ראשון מחשש להדביק את משפחתי, מתי אחשב למדבקת פחות ואוכל לחזור להתראות איתם? אני גם לא עובדת כבר כל השבוע. מבינה שייתכן ואצא חיובית עכשיו גם שבועיים... אני בתחילת הריון אם זה רלוונטי מהבחינה הזו שאולי המערכת החיסונית כה חלשה שזה לוקח יותר זמן? תודה.

שלום טל, כאשר שתי בדיקות שלך, שתעשנה בשני ימים עוקבים, תהיינה שליליות אז את תחשבי כלא מדבקת. הרבה בריאות אפי

20/01/2024 | 18:44 | מאת: טל

לא משנה כמה ימים עברו??? חיובית מלא זמן... תודה.

סבלנות

מנהל פורום וירוס הקורונה