זנים של קורונה בימים אלו

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

17/01/2024 | 20:30 | מאת: דפנה

שלום, שאלה... בן זוגי חולה קןרונה, אני עשיתי בדיקה וגם חיובית ללא תסמינים. חברה שלי חולה גם כן, צינון חום כאב גרון, בדיקת קורונה חיובית, האם אני יכולה להיםגש איתה ללא חחש כי גם אני חיובית? או שייתכן ויש זנים שונים ואם אני ללא תסמינים יכולה להידבק ממנה אולי בזן אחר שישפיע עליי אחרת?? יש מצב? או שיכולה להיפגש איתה ללא חשש הדבקה?

שלום דפנה, אני לא ממליץ על פגישה שגרתית כזאת. הרבה בריאות אפי

18/01/2024 | 08:22 | מאת: דפנה

תודה. אבל השאלה לגבי זנים שונים נכונה? ומי שחיובי לקרונה ללא תסמינים יכול להידבק בזן אחר תוך כדי?

זה אפשרי אך לא שכיח

מנהל פורום וירוס הקורונה