מה דעתך על המצב שלי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

12/01/2024 | 12:33 | מאת: יוסף

שלום דוקטור בן 23 ביום ראשון של השבוע הנוכחי החלו לי תסמינים של קורונה ולמעשה הייתי חיובי תסמינים קלים, מאוד היום (יום שישי) אני כבר חסר תסמינים (טיפה אף סתום לא שום דבר מעבר) ומרגיש מעולה - אך הבדיקה עדיין חיובית האם לדעתך, אני כבר לא מדבק? ויכול לצאת מבידוד כמובן שאין מאה אחוז ברפואה ושום דבר לא מובטח אך שואל מה אתה היית עושה לו היית במקומי

שלום יוסף, כל עוד הבדיקה חיובית אתה נחשב כמדבק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה