זמן הדבקה קורונה......

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

11/01/2024 | 10:07 | מאת: רינה

שלום, כמה ימים מהופעת התסמינים אני מדבקת? מתי יכולה לחזור לעבודה בביטחה. תודה

שלום רינה, את נחשבת כמדבקת כל עוד הבדיקות שלך ל'קורונה' הן חיוביות, וכמפסיקה להיות מדבקת רק לאחר ששתי בדיקות כאלו, שנעשות בשני ימים עוקבים, הופכות לשליליות. הרבה בריאות אפי

11/01/2024 | 17:53 | מאת: רינה

תודה. אבל בעבר נאמר כי בדיקת קורונה יכולה להיות שלילית גם חודש אחרי שאין תסמינים.... לא??

שלום רינה, אכן, התשובה יכולה להיות חיובית במשך זמן רב. הרבה בריאות אפי

13/01/2024 | 22:13 | מאת: רינה

אז כל הזמן הזה מדבקים????

לא בהכרח מדבקים... אך נחשבים כמדבקים.

מנהל פורום וירוס הקורונה