הנחיות קורונה בימים אלו

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/01/2024 | 23:21 | מאת: יוסי

שלום, בשלושה ימים אחרונים הייתי מצונן עם חום. כעת ללא חום. בדיקת קורונה חיובית. עד מתי אני מדבק וצריך להישמר ? האם השלב המשמעותי של ההדבקה מאחורי או שעדיין יכול להדביק את בני ביתי? מה ההנחיות בימים אלה ? תודה

שלום יוסי, 1. אתה נחשב כמדבק כל עוד הבדיקות שלך הן חיוביות, וכמפסיק להיות מדבק רק לאחר ששתי בדיקות כאלו, שנעשות בשני ימים עוקבים, הופכות לשליליות. 2. עד אז מומלץ לך, מבחינה רפואית, להיות בבידוד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה