האם אני בדרך להחלמה מלאה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

09/01/2024 | 04:13 | מאת: עמית

שלום אני בן 26 ללא מחלת רקע וחליתי בקורונה ביום הראשון היה לי חום גבוה 39, כאבי שרירים, וכאבי גרון חזקים מאוד ! ביום השני החום ירד כמעט לחלוטין (מ39 ל37) הכאבים חלפו ב80 אחוז , וגם הכאב גרון הוקל אך החל שיעול יבש האם על פי הנתונים שציינתי ניתן להסיק שאני בדרך טובה להחלמה ? או במילים אחרות האם מחלה שהתחילה עם חום וכאבים שנעלמו אמורה שלא להסתבך למצב קשה כמובן שאין מדע מדויק ברפואה וכלום לא מובטח אני מדבר רק על פי הניסיון וההסקת מסקנות שלך

שלום עמית, לפי תיאורך נראה לי שאתה בדרך להחלמה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה