מרשם לפקסלוביד דרך רופא פרטי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

06/01/2024 | 09:35 | מאת: שני

שלום ד ר, רציתי לברר עם אפשר דרכך לקבל מרשם לפקסלוביד, משום שאני לא עומדת בקריטריונים לקבלת מרשם דרך הקופה. או אם תוכל להמליץ לי על רופא פרטי זמין. לפני שנה וחצי חליתי בקורונה והייתי מאד חולה במשך שישה חודשים ואני מאד מפחדת שהעניין יחזור על עצמו. אני כבר מרגישה נוראי, וחלון הזמן להתחיל את התרופה קטן. כמובן שמחיר הוא לא בעיה, אשלם כמה שצריך. אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי, בבקשה.

שלום שני, מזה למעלה מעשר שנים שאין לי קשר עם רופאים בארץ. נסי למצוא רופא/ה פרטי/ת בפורום/אתר אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה