לא עומדת בקרטריונים למרשם לפקסלוביד

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

05/01/2024 | 21:01 | מאת: שני

שלום, היום יצאת חיובית לקורונה.לפני כשנה וחצי כשחליתי בקורונה הייתי חולה מאוד במשך שישה חודשים, אך למרות זאת קופת החולים לא רוצה לאשר לי מרשם לפקסלוביד. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבלת מרשם דרך רופא פרטי. אני יעשה הכל בשביל זה, אני לא מסוגלת לחזור על הטראומה הזו שוב. בבקשה כל מי שיכול לעזור בבקשה ליצור קשר. תודה רבה

שלום שני, נסי לפנות לרופא/ה פרטי כלשהו/י ולשאול אותו/ה ישירות על כך. הרבה בריאות אפי

06/01/2024 | 09:27 | מאת: שני

האם אפשרי לעשות זאת דרכך? או תוכל להמליץ לי על רופא? חלון הזמן שלי לא גדול ואני לא מכירה רופאים פרטיים או איך להגיע אליהם.

שלום שני, מזה למעלה מעשר שנים שאין לי קשר עם רופאים בארץ. נסי למצוא רופא/ה פרטי/ת בפורום/אתר אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה