אחרי קורונה - סיכון להדביק אחרים?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/01/2024 | 14:08 | מאת: אלון

שלום ביום חמישי אחרון הופיע לי חום, כאבי ראש, נזלת. בדיקת PCR שביצעתי למחרת היתה חיובית (יום שישי) התסמינים הם בשיפור ניכר, יש עדיין עייפות. כבר ללא חום, ללא נזלת או שיעול. ביצעתי היום בדיקת אנטיגן (5 ימים מקבלת ה- PCR החיובי) - והבדיקה הייתה חיובית . השאלה היא אם אני עדין יכול להדביק אחרים? אציין שאני בא במגע עם חולים וקשישים במסגרת עבודתי, לכן חושש להדביק אחרים. האם היית ממליץ לחזור שוב על הבדיקה לפני חזרה לעבודה ולחכות לתוצאה שלילית או שמספיק שהתסמינים חלפו? תודה

שלום אלון, אתה עדיין נחשב כמדבק. תפסיק להחשב ככזה כאשר שתי בדיקות, שתעשנה בשני ימים עוקבים, תהיינה שליליות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה