טיפול בpax והצשך חום גבוה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

03/10/2023 | 21:17 | מאת: יאנה

שלום דר" אלפרין. אני בת 52, עם מחלת גרייבס ברקע שמאוזנת כעת עם טיפול במטימזול 5 mg 4פעמים בשבוע . לפני 3 ימים התחלתי לחוש כאבי שרירים הרגליים בעיקר בערבים ב ובלילה . אתמול הופיו כאבי גרון קצת שיעול , חום 38 , כאבים בכל הגוף , כולל גב תחתון גפיים ראש . בדיקת קורונה Agאתמול בערב הייתה חיובית - כאשר כמה שעות קודם לכך הייתה שלילית . המשכתי עם חום כל הלילה והיום בשעות הצהריים התחלתי טיפול ב paxlovid. החום היה מגיב רק ו ibufen בקצת ולאחר שעות בודדות שוב חזר ל 38.1. כעת בערב אני חשה החמרה גם מבחינת הכאבים בגוף ו גם מבחינת החום. לקחתי איבופן 400.השאלה שלי היא- האם זה צפוי שעדיין אין שיפור ו יש אפילו החמרה. בעוד כמה זמן אחרי תחילת טיפול ב pax צפוי שאתחיל להרגיש שיפור? תודה מראש .יאנה

שלום יאנה, ברוב המקרים השיפור מסתמן בתוך מספר ימים לאחר תחילת הטיפול. הרבה בריאות אפי

03/10/2023 | 21:33 | מאת: יאנה

תודה רבה דר הלפרין

מנהל פורום וירוס הקורונה