קורונה וחום מה לעשות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/09/2023 | 15:00 | מאת: לינוי

מאתמול שחזרתי מהעבודה הקפיאו אותי שם הרגשתי שהגוף במצב "קיפאון" חזרתי לבית התחילו לי צמרמורות וחום לקחתי אקמול היום ממש כאב לי הראש בגוף הקאתי אתמול הכליות וקר לי אין לי כוח לעמוד עשיתי ב.קורנה חיובית עכשיו מדתתי חום שוב 38 כמובן לוקחת אקמול לפני שנתיים גם חליתי בקורונה ולא היה לי חום מה עושים

שלום לינוי, משאלתך לא ברור לי בת כמה את והאם יש לך גורמי סיכון לפתח את סיבוכי המחלה. בלי קשר לכך, מומלץ לך על מנוחה, שתית נוזלים והמשך לקיחת אקמול לפי הצורך. הרבה בריאות אפי

14/09/2023 | 20:04 | מאת: לינוי

היי תודהה רבה על התשובה , אני בת 30 ויש לי מעי רגיז ופיברו וc.p יש לי עכשיו שוב את החיידק בשתן תן ואת אותו חיידק Oligella urethralis וקיבלתי ציפרודקס ל10 ימים

שלום לינוי, הבה נקווה שהאנטיביוטיקה תעזור לזיהום בדרכי השתן. הרבה בריאות אפי

20/09/2023 | 07:50 | מאת: אודליה

שלום, יום ראשון היה לי צמרמורות ממש רעידות וכאבים בכליות הלכתי למיון (טעות )לא עזרו ואמרו להמשיך את הטיפול. טוב היום בלילה קמתי עם כאבים חזקים בכליות וקר לי אני עוד 4 ימים מסיימת את הציפרודקס כולם אומרים שזה טוב מה לעשות שותה מים פרטוזיליה חמציות אבודה כבר

שלום אודליה, מומלץ לך על המשך מעקב רפואי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה