חולה לב עם קורונה - מודאג מאוד

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/09/2023 | 01:09 | מאת: דוד

היי, רקע של מחלות לב, חולה בקורונה כבר 5 ימים. התחיל עם חום גבוה של 38-39 במשך יומיים ומאז בירידה מתמדת כל יום - עכשיו מגיע ל- 35.8 (כל כמה שעות יורד בעוד קצת). כמו כן הדופק במגימה יורדת. האם זה בסדר או שצריך לבדוק את זה לעשות עם זה משהו? תודה🙏

שלום דוד, נראה שהמחלה שלך היא במגמת שיפור עצמוני. הרבה בריאות אפי

04/09/2023 | 14:07 | מאת: דוד

תודה על התשובה המהירה!! כמה שאלות נוספות בבקשה - יש לי כאבים מדי פעם בחזה ובגב. כשארע לי ההתקף לפני בשלוש שנים הוא היה מלווה בדלקת בלב. 1) איך אפשר לוודא שאין דלקת בלב עכשיו (או תהיה) או חס וחלילה בעיה בלב בגלל הקורונה? 2) אילו בדיקות כדאי לעשות ומתי לגבי הלב ובאופן כללי (דם?) ? 3) מבחינת חזרה לפעילות גופנית - איך ומתי אפשר (במידה וארגיש כבר טוב וללא תסמינים)? שוב המון המון תודה!!!

שלום דוד, 1. אפשר להיבדק ע"י רופא/ה קרדיולוג/ית. 2. כנ"ל. 3. לאחר מחלת חום אני נוהג לחזור לפעילות גופנית מאד בהדרגה. הרבה בריאות אפי

16/09/2023 | 14:10 | מאת: אפ

בעיות לב, זה לא עקב קורונה-זה עקב זריקות רעל של קורונה שנתנו להם שם חי0ון והורגים כאן אנשים!

מנהל פורום וירוס הקורונה