חולה כבר 4 ימים מתי זה יסתיים ?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

08/02/2023 | 11:13 | מאת: עידי

היי, נמצא ביום הרביעי למחלה . כאב גרון קשה ועייפות בהליכה בתוך הבית ללא חום כרגע ללא כאבי ראש ללא כאבי שרירים ללא נזלת האם אנע לקראת סיום המחלה ? אציין שביצעתי בעבר 2 חיסונים וזו הדבקות ראשונה שלי תודה

שלום עידי, הבה נקווה שבקרוב. הרבה בריאות אפי

10/02/2023 | 06:08 | מאת: עידי

היום נכנסתי ליום השישי הזעות לילה קיצוניות ללא חום וכאבי גרון חזקים זה נורמלי ?

שלום עידי, זה אפשרי. הרבה בריאות אפי

11/02/2023 | 03:24 | מאת: עידי

בבדיקות הביתיות שביצעתי אני נקי מקורונה.משמע החלמתי . הכאב גרון מופיע לסירוגין הזעות קשות בלילות האם זה ישאר באופן קבוע או שעובר עם הזמן ואם לא אז למי לפנות תודה

שלום עידי, סביר שזה יפסק מתישהו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה