נשירת שיער לאחר קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

27/01/2023 | 15:30 | מאת: מור

בת 48 חליתי בקורונה בחודש אוקטובר לאחר שלושה חודשים חלה אצלי נשירת קיצונית בבדיקות דם לא התגלו חוסרים והכל תקין ויטמינים בלוטת התריס וגם הורמונלית איך אפשר לבדוק לגבי הקורונה ואיזה טיפול נותנים במידה שהנשירה על רקע קורונה?? תודה רבה

שלום מור, אני חושש שאינני מכיר מספיק את נושא הטיפול בנשירת השיער לאחר 'קורונה' (telogen effluvium), גם בגלל שברוב המקרים (>90%) בשער צומח בחזרה באופן עצמוני (דהיינו, ללא כל טיפול). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה